API Support Forum
OEC API > Order Execution > Orders with equities in simulation
Author Topic: Orders with equities in simulation
(3 messages, Page 1 of 1)
Moderators: VPfau
PArnoldson
Posts: 154
Joined: Oct 03, 2007


Posted: Jun 02, 2010 @ 01:45 PM             Msg. 1 of 3
I am getting the following error when placing orders with an equites account: "Rejected At this time, our Simulation environment does not support the filling of Equities orders"

When will this be available?

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a work station.....
RVinicky
-Administrator-
Posts: 55
Joined: Jan 26, 2007


Posted: Jun 02, 2010 @ 02:19 PM             Msg. 2 of 3
At thie time, we have nothing scheduled in development to build a filling engine for Equity orders.

Robert Vinicky
PArnoldson
Posts: 154
Joined: Oct 03, 2007


Posted: Jun 24, 2010 @ 03:01 PM             Msg. 3 of 3
I was recently informed that Rick Tomsic said that you would have a crude way to pass orders back and fourth for equities for testing purposes. I was wanting to know the status on this.

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk I have a work station.....